Vamp War
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

 

 It's much to quiet in here

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rose

Rose

Vrouw Aantal berichten : 6

Vamp Profil
Ras: Vampier
Leeftijd: 20 Aardjaren | 18 Vampierjaren
Partner: I know you love me, You know I wouldn't ya.

It's much to quiet in here Empty
BerichtOnderwerp: It's much to quiet in here   It's much to quiet in here Icon_minitimezo sep 26, 2010 5:50 pm

Rose rende met haar snelle passen richting het bos, de plek waar je allerlei dieren kon vinden. Haar ogen waren iets donkerder getint, wat aangaf dat ze dorst had. Dorst in bloed. Haar zwarte, lange lokken zwierden achter haar aan, terwijl ze zigzaggend door de vele bomen rende. Na een tijdje verminderde ze haar snelheid en rende nu iets kalmer en slomer door. Een jong hert stond achter een struik verscholen, en had haar nog niet in de gaten. Rose greep haar kans en sprong op het hert af, die alsnel bewusteloos op de grond viel. Ze boog haar mond naar de nek van het dier, en dronk. Na een tijdje maakte ze de wond van het dier dicht, zodat hij wel nog zou leven als 'ie weer wakker werd. Haar ogen werden weer iets lichter van kleur, en ze voelde zich meteen al een stuk sterker. Haar blauwgekleurde ogen richtten op een grote boom, waar ze in klom. Haar roodgelakte nagels klemden zich behendig vast in de takken, en hees zich zo tot bovenaan de boom. Vanaf hier had ze uitzicht over zowat heel Vamp-War, wat er waanzinnig uitzag. Ze ging op een tak zitten en legde haar hoofd op haar handen. Het zwarte leren jack wat ze aanhad leunde tegen de boomstronk terwijl ze voor zich uit staarde. Een geritsel was achter haar te horen en haar hoofd draaide in een ruk om, om te kijken of er iemand was. Het was vast een dier, want er was niemand te bekennen. Ze draaide haar hoofd weer om, waarna weer een geluid was te horen. Geïrriteerd draaide ze nogmaals haar hoofd om en keek in recht in de ogen van iemand anders. "Hallo?" klonk haar verleidelijke stem, terwijl ze het persoon aankeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Alex

Alex

Man Aantal berichten : 27

Vamp Profil
Ras: Half-Vampier
Leeftijd: 17 [Al 15 jaar]
Partner: Liefde is als een steen zo makkelijk om weg te gooien.

It's much to quiet in here Empty
BerichtOnderwerp: Re: It's much to quiet in here   It's much to quiet in here Icon_minitimezo sep 26, 2010 7:05 pm

Alex nam kleine stapjes, hij was net terug gekomen van de hal. En het feit dat Luke daar nog was had hem hier gebracht, hij kon soms zo irritant zijn. Het was zijn mentor, jammer genoeg maar dan kon hij nog niet zeggen wat hij wel en niet moest doen. Lichtjes geiriteerd met zijn kapuchon over zijn hoofd liep hij verder, doelloos-hij keek wel waar hij uitkwam. Zijn donkerbruine haar hing warig over zijn voorhoofd, zijn gele ogen waren donkerder door het feit dat hij al dagen niet gedronken had. In het begin walgde hij ervan om mensen bloed te drinken, maar hij moest wel om te overleven. Luke had hem uiteindelijk gedwongen maar anders... Alex slaakte een zucht, even stopte hij en keek hij omhoog de bomen waar hier veel hoger dan in het zuiden. Alex twijfelde niet zette zich af en sprong lenig tegen de grors op in een snelheid klom hij omhoog zette zijn nagels in de schors en tot hij de juiste hoogte had bereikt stopte hij en lande hij op een dikke tak. Hij nam een kleine aanloop en sprong zo van tak naar tak, dit ging sneller. De wind waaide door zijn haar, zijn slummige kleding waaide om zijn lichaam. Het begon al te schemeren de zon verdween, en al snel zou de maan tevoorschijn komen. Alex hield van de nacht, het was stil en donker. Wat niet gek was, vampieren waren nacht wezens ze liepen ook overdag rond maar dan minder actief. Een zwarte schim deed hem stoppen en zette zich af tegen de schors zodat hij meteen stil stond. Zijn ogen werden iets groter om te kunnen zien wat het was, verbaasd genoeg was het ook vampier zo te ruiken. Hij sprong soepel uit de boom, en lande zachtjes op de bal van zijn voet. Hij tijgerde dichterbij, niet oplettend zodat hij een takje onder zijn voet breekt, het meisje keek om ze had zwart haar en had duidelijk zijn aanwezigheid gemerkt. ''Hallo?'' Haar stem klonk vriendelijk, maar dan toch met een iets andere klank erin. Alex hield zich niet langer verborgen en liep de struiken uit ''Hoi'' Hij hield haar strak in de gaten, maar toonde geen dominantie. Alex wachte geduldig af, op een reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.new-life.twilightlegend.net
Rose

Rose

Vrouw Aantal berichten : 6

Vamp Profil
Ras: Vampier
Leeftijd: 20 Aardjaren | 18 Vampierjaren
Partner: I know you love me, You know I wouldn't ya.

It's much to quiet in here Empty
BerichtOnderwerp: Re: It's much to quiet in here   It's much to quiet in here Icon_minitimema sep 27, 2010 2:02 pm

De jongen, had ook haar opgemerkt en begroette haar met een "hoi". Roses' kattenogen richte zich weer op de jongen, die ook een vampier was. Ze had hem nog nooit gezien, maar zij was een van de nieuwe hier, dus eigenlijk kon ze nog helemaal niemand. Ze zag dat hij haar een soort van in de gaten hield, maar hij zag er niet kwaadachtig uit. "Zo, en wie ben jij?" vroeg ze, terwijl ze haar hoofd een beetje schuin hield. Haar lange haar paste aan bij de beweging die ze maakte. Haar rode nagels stonden nog steeds in de takken gedrukt, en haar lichaam draaide zijn kant op. Ze glimlachte op haar verleidelijk manier, en hield haar hand door haar zwarte haar. Haar blik stond wel vriendelijk, maar er zat een beetje wantrouwend in. Dat had ze altijd, als ze iemand tegenkwam die ze nog niet kon. En bij andere vampieren wist je het natuurlijk nooit.. Een zucht verliet haar keel, terwijl ze tegen de dikke stronk aanleunde. Het was wel toevallig om hier iemand tegen te komen, maar het bos was ook wel een goedbezochte plek hier. De maan stond bovenaan de lucht en zorgde voor een beetje licht om het wat minder duister te maken. Haar blik gleed weer naar de jongen. "Sue," zei ze, om zich voor te stellen. Ze bleef de jongen aankijken terwijl ze wachte op een antwoord van hem.

-Totalo inspiratoloso :'D-
Terug naar boven Ga naar beneden
Alex

Alex

Man Aantal berichten : 27

Vamp Profil
Ras: Half-Vampier
Leeftijd: 17 [Al 15 jaar]
Partner: Liefde is als een steen zo makkelijk om weg te gooien.

It's much to quiet in here Empty
BerichtOnderwerp: Re: It's much to quiet in here   It's much to quiet in here Icon_minitimewo sep 29, 2010 8:29 pm

Alex zijn houding werd minder stijf, hij ontspande wat en was nu minder op zijn gemak. De vreemde vampier stelde zich voor als Sue, wat een totaal gepaste naam was. Alex wachte en was van plan zich zo voor te stellen, hij knikte ''Alex'' hij lachte flauwtjes. Even vlogen zijn ogen over de hele houding van Sue, ze had een leren jack aan met daaronder een simpele spijkerbroek en wat gympen. Ze had voorderest zwart haar ogen waren opvallend blauw wat raar was voor een vampier zoals hem. Zo zie je ook Alex wist nog niet alles over zijn soortgenoten en vijanden, ookal had hij nog nooit een vampanees gezien. Luke had hem verteld dat daar snel verandering in zou komen, waarneer het tijd was. Luke zei nooit veel, en Alex was gewend om af te wachten. Alex zag er slordig uit, hij was iets groter dan Sue. Zijn kleding was afgeraffeld, vol met scheuren en gaten. Hij had een oud grijs vest aan met daaronder een geel t-shirt nouja het wás geel nu zwart. Een simpele spijkerbroek met gaten en wat ouder gympen eronder. Door al die jaren heen had hij geen tijd voor andere kleren, af en toe op speciale gelegenheden kreeg hij nieuwe kleding van Luke. Maar dit setje had hij ook al zo'n paar maanden aan, hij stonk niet ofzo. Vaag genoeg vond hij het lekker ruiken, de kleren deed hem denken aan bepaalde tijden in die dagen waarbij hij dingen had meegemaakt. Hoe anderen hem vonden ruiken wist hij niet. Geduldig wachte hij op een reactie van Sue.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.new-life.twilightlegend.net
Gesponsorde inhoud
It's much to quiet in here Empty
BerichtOnderwerp: Re: It's much to quiet in here   It's much to quiet in here Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's much to quiet in here
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vamp War :: Buiten de Berg :: Het Bos-
Ga naar: