Vamp War
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

 

 x Algemene Uitleg x

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Darren
Vampiersprins
Darren

Man Aantal berichten : 57

Vamp Profil
Ras: Half-Vampier
Leeftijd: 18 Vampiersjaren| 17 Aardjaren
Partner: Love is like God, It doesn't exist

x Algemene Uitleg x Empty
BerichtOnderwerp: x Algemene Uitleg x   x Algemene Uitleg x Icon_minitimezo aug 29, 2010 6:42 pm

Als de mensen je ooit vertellen dat vampiers niet bestaan - geloof ze dan niet. De wereld zit vol vampiers. Geen duivelse schepselen die van gedaante veranderen en bang zijn voor een kruis, zoals in de verhalen, maar eerbare wezens die heel lang leven, heel sterk zijn en die bloed moeten drinken om te overleven. Ze bemoeien zich zo weinig mogelijk met menselijke zaken, en ze doden nooit degenen van wie ze drinken.
Verscholen in een sneeuwrijk, nauwelijks toegankelijke uithoek van de wereld ligt de Vampiersberg, waar vampiers elke twaalf jaar samenkomen. De Raadsvergadering (zoals ze het noemen) wordt voortgezeten door de Vampiersprinsen - aan wie alle vampiers gehoorzamen - en de aanwezigen zijn voornamelijk Vampiersgeneraal, wier taak het is leiding te geven aan de ondoden.
Maar het leven is niet zo makkelijk. Ruim vierhonderd jaar geleden was de Vampiersclan veel groter. Totdat een klein groepje zich afsplitsten, ze waren het niet eens met de Prinsen en de Generaals en verlieten de Vampiersberg. Dit groepje Vampiers noemde zichzelf: De Vampanezen. Ze wilde niets meer met de Vampiers te maken hebben en gingen vol tegen de regels in. Ze gingen de mensen waarvan ze dronken doden en kregen zo een zeer slechte reputatie. De Vampanezen zien er ook anders uit. Ze hebben een purperen huid en rode ogen en nagels en rood haar.
Een paar eeuwen geleden had een mysterieuze man, genaamt Meneer Tiny, gezegd dat er ooit een Vampanees op zou staan die de leiding over de hele clan zou krijgen en de oorlog zou openen aan de Vampiers. Deze Vampanees, De Heer der Vampanezen genoemd, zou de hele Vampiersclan uitroeien.
Nu is de oorlog begonnen, de Heer der Vampanezen is opgestaan en heeft de oorlog verklaad aan de Vampiers. Wie zal deze oorlog winnen? En zal de Vampiersclan helemaal worden uitgeroeid?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
x Algemene Uitleg x
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vamp War :: Algemeen :: Informatie :: Manual-
Ga naar: