IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Feeling lonely

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Noréa

Noréa

Vrouw Aantal berichten : 22

Vamp Profil
Ras: Half-Vampier
Leeftijd: 3 aardjaren - 18 vampierjaren
Partner:

Feeling lonely Empty
BerichtOnderwerp: Feeling lonely   Feeling lonely Icon_minitimezo sep 05, 2010 11:30 am

Noréa wandelde rustig de hal van Osca Velm binnen. Ze kwam niet zo vaak in de Vampiersberg, maar nu had ze zichzelf toch maar overtuigd. Het was namelijk al een eindje geleden dat ze haar vrienden en oude bekenden had gezien. Hier, in de Hal van de aankomst, was ze alleen. Een kleine teleurstelling. Noréa hief haar hoofd en keek rond in de Hal. Telkens weer was ze onder de indruk van deze prachtige plaats. Rustig liep ze rond en las de namen die in de muren waren gekrast. Velen waren totaal onbekend, slechts sommige namen kende ze. De echo van haar voetstappen was goed te horen in de ruimte. Wanneer Noréa geluid hoorde aan de overkant van de zaal, draaide ze zich om. Haar bruine krullen vlogen in haar gezicht door de plotse ommedraai. Ze hief haar hand en stak haar haar terug achter haar ene oor. Ze keek en wachtte tot degene die het geluid gemaakt had tevoorschijn zou komen, maar dat gebeurde niet meteen. "Hallo?" zei ze zacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luke

Luke

Man Aantal berichten : 13

Vamp Profil
Ras: Vampier
Leeftijd: 28 aardjaren / 19 vampierjaren
Partner: If you wanna die, be my guest.

Feeling lonely Empty
BerichtOnderwerp: Re: Feeling lonely   Feeling lonely Icon_minitimevr sep 24, 2010 11:18 pm

Met zijn rug stond hij tegen de koude muur geleund, zijn armen voor zijn gespierde borst gekruist en zijn ogen gesloten. De reden waarom hij hier was? Geen idee. Misschien om de nieuwe vampieren of half-vampieren te bezichtigen. Want het was geen geheim dat er een oorlog op gang was en dat zowel hun als de vampanezen een leger aan het verzamelen waren. Een verbeten trek verscheen rond zijn mond terwijl hij aan die opstandelingen dacht. Die dachten werkelijk alles te kunnen maken. Een lange zucht steeg op van die vanuit zijn borst. Met nog altijd zijn ogen gesloten en verhuld in de schaduw van een breden pilaar ving hij gesprekken op tussen anderen en hoorde talloze voetstappen voorbij komen die uiteindelijk wegstierven. Tot het een tijd lang stil bleef. Heerlijk die rust. Nog altijd had Luke geen enkele beweging gemaakt. Roerloos stond hij daar als een marmeren beeld. Met het horen van goed te horen voetstappen die zelfs een mens als luid moest ervaren bewoog hij lichtjes zijn hoofd in de richting van het geluid. Een vampier, nee half-vampier. De geur van mens hing nog om haar heen. In die 28 jaar dat hij vampier was had hij zijn reukorgaan aardig getraind zodat hij geuren met gemak kon onderscheiden. Luke kende haar niet. Dat hij nou iemand was die met iedereen kennis ging maken was nou ook niet zo maar er was hier verder toch niets te beleven. Langzaam gleden zijn ogen open en lichtten vanuit de donkere schaduw twee goudgele ogen op. Een lichte grijns krulde zijn lippen en ontblootte zijn spierwitte tanden die eveneens oplichten. Langzaam en geruisloos stapte hij uit de schaduw. Tot hij achter haar stond. Nog altijd lag die grijns op zijn gezicht. Die zowel charmant als griezelig was. Met dat ze zich omdraaide was hij alweer uit haar gezichtsveld verdwenen. Hij keek toe hoe ze haar haren achter haar oor stopte en om zich heen keek waarna ze een zacht hallo uitsprak. Stilletjes als altijd kwam hij tevoorschijn. Met rustige, ruime passen liep hij op haar af en stak zijn handen in zijn zakken. "Hallo." sprak hij met een kalme maar koude stem waarbij hij het meisje diep in haar ogen aankeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noréa

Noréa

Vrouw Aantal berichten : 22

Vamp Profil
Ras: Half-Vampier
Leeftijd: 3 aardjaren - 18 vampierjaren
Partner:

Feeling lonely Empty
BerichtOnderwerp: Re: Feeling lonely   Feeling lonely Icon_minitimema sep 27, 2010 7:08 pm

De onbekende kwam eindelijk uit de schaduw en begroette haar. Met ruime passen kwam hij zelfzeker op haar af. De vamper keek diep in haar ogen en zij staarde terug zonder haar ogen ook maar een moment af te wenden. Charmant glimlachtte ze en ze gaf een korte knik met haar hoofd. Haar ogen gleden over de vampier om hem beter te bekijken nu hij in het licht stond. Het was een routine geworden om altijd goed te beseffen wie er voor je stond, om te weten of je hem of haar kon vertrouwen. 'Ken de vijand' zei een stem in haar hoofd, maar haar voorlopige oordeel luidde dat hij niet onder de categorie 'vijand' viel. Zijn grijns had iets griezelig en zijn ogen waren behoorlijk leeg, maar voor de rest leek hij vriendelijk. 'Noréa.' zei ze kort, maar vriendelijk met haar zangerige stem. De vampier tegenover haar zag er behoorlijk net uit. Nu pas besefte ze dat zij zelf er waarschijnlijk minder goed uit zag. Met een korte beweging probeerde ze met haar vingers gekruld als kam haar warrige haar goed te leggen. Haar lange, harde nagels gleden net niet over haar hoofdhuid. Uit ervaring wist wat ze met haar nagels kon verrichten, vooral vernietigen. Met een glimlacht legde ze diezelfde krul als daarnet nonchalant achter haar oor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luke

Luke

Man Aantal berichten : 13

Vamp Profil
Ras: Vampier
Leeftijd: 28 aardjaren / 19 vampierjaren
Partner: If you wanna die, be my guest.

Feeling lonely Empty
BerichtOnderwerp: Re: Feeling lonely   Feeling lonely Icon_minitimema sep 27, 2010 9:03 pm

Haar stem was vriendelijk en zangerig. Toch voelde hij even een lichte twijfel. Alsof ze afwoog of hij nou vijand of vriend was. Uiteindelijk liet ze deze twijfel varen en stelde zich voor als Noréa. Grijnzend keek hij haar aan waarbij zijn spierwitte tanden ontbloot werden. Het was een uiterst charmante glimlach hoewel die voor een normaal mens nog wel een griezelig over kon komen. Het scheelde dat Noréa geen mens was. Traag knipperde hij met zijn ogen maar liet haar blik niet één moment los. "Mooie naam, Noréa." sprak hij nog altijd op dezelfde toon. Niet vijandig maar ook niet uiterst vriendelijk. Zo was hij nou eenmaal niet. Zijn vriendschap moest je verdienen. Eerst moest hij je vertrouwen en dan zou hij nog wel zien. En relaties? Spreek er niet van. De enige vriendin die hij heeft gehad was toen hij nog een mens was. Maar ze was dood. Gedoodt door hemzelf. Toen hij nog een newborn was. Om die reden verachtte hij de vampanezen. Hoe zij de mensen doden. Ook hij dronk van ze met net genoeg om ze niet te doden. Zijn bloesje was best ver open waardoor zijn gespierde borstkast goed uitkwam. Hoewel dat niet per sé zijn bedoeling was. Vast gebeurd tijdens en flitten met Alex. Elegant haalde hij zijn hand uit zijn zak en hield die Noréa voor. "Luke, aangenaam." sprak hij kalm en beleefd waarbij hij haar rustig aan bleef kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noréa

Noréa

Vrouw Aantal berichten : 22

Vamp Profil
Ras: Half-Vampier
Leeftijd: 3 aardjaren - 18 vampierjaren
Partner:

Feeling lonely Empty
BerichtOnderwerp: Re: Feeling lonely   Feeling lonely Icon_minitimema sep 27, 2010 9:31 pm

De blik van Luke bleef strak op haar gericht. Haar charmante glimlach verscheen weer toen hij haar naam complimenteerde. Als er iets was op deze wereld waar ze echt van hield, waren het wel complimenten. Dat was het tikkeltje arrogantie in haar karakter, ze kon er niets aan doen. Het bloesje van de onbekende vampier stond behoorlijk open waardoor Noréa's blik automatisch getrokken werd naar zijn gespierde borstkas. Hij was niet lelijk, maar ze wist dat zij dat ook niet was. De laatste tijd had ze goed getraind om sterk te worden. Een mooi lichaam had ze altijd wel al gehad, maar de laatste tijd was onder haar ranke lichaam een mooie laag spieren gevormd en daar was ze meer dan trots op. De vampier stelde zich voor als Luke, hij stak zijn hand uit. Noréa glimlachtte breed en ze legde haar fijne hand in zijne en schudde die. 'Aangenaam Luke.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luke

Luke

Man Aantal berichten : 13

Vamp Profil
Ras: Vampier
Leeftijd: 28 aardjaren / 19 vampierjaren
Partner: If you wanna die, be my guest.

Feeling lonely Empty
BerichtOnderwerp: Re: Feeling lonely   Feeling lonely Icon_minitimedi sep 28, 2010 8:32 pm

Zijn blik gleed over het lichaam van Noréa en hij besloot dat ze niet onaantrekkelijk was. Haar brede glimlach beantwoordde hij met een charmante scheve grijns waarna haar fijne hand de zijne raakte en ze die rustig schudden. Even hield hij haar hand nog vast en keek haar toen weer aan. Uiteindelijk liet hij los en stak zijn handen weer diep in zijn zakken. "Nieuw hier niet?" sprak hij rustig. De meeste vampieren of half-vampieren kende hij ondertussen al wel en haar naam had hij ook nog niet op de inmense muur zien staan. Soepel draaide hij zich om op zijn hakken en klakte eens met zijn tong. Hij beende zich naar de muur toe met alle namen en streek er met zijn hand over heen. Zijn koude huid die de koude muur raakte liet hem al niet meer huiveren. Ijskoud was zijn huid. Ook een van de redenen dat hij zich niet onder de mensen begaf. Ze hoefden hem maar één keer aan te raken en ze zouden al gaan vragen. En als Luke ergens een hekel aan had dan waren het wel vragen. Maar aan nog iets anders had hij een veel grotere hekel. Damon, zijn broer. Én net als hem dronk hij ook bloed. Toch was zijn broer geen vampier. Nee, alsof het niet erger kon was Damon een vampanees. Jaren vochten ze al met elkaar en speurden ze elkaar op om elkaar daarna weer jaren kwijt te raken. De dag dat hij zijn broer zou doden zou nog komen dat voelde hij gewoon. Hij moest en zou zijn broer vermoorden wat er ook voor nodig was. Daarom was deze oorlog ook de geschikte kans. Soepel draaide hij zich weer om naar Noréa. Waarschijnlijk had zij en met haar nog talloze andere vampieren geen flauw benul van wat zich allemaal afspeelde. Hoogste tijd dus om zijn broerders en zusters in te lichten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noréa

Noréa

Vrouw Aantal berichten : 22

Vamp Profil
Ras: Half-Vampier
Leeftijd: 3 aardjaren - 18 vampierjaren
Partner:

Feeling lonely Empty
BerichtOnderwerp: Re: Feeling lonely   Feeling lonely Icon_minitimedi sep 28, 2010 9:29 pm

Noréa schrok niet van de ijskoude huid die de hare raakte. Koud tegen koud, zij met de koude handen waren de enigen die het begrepen. Andere mensen trokken geschrokken hun hand weg en ze keken met niet-begrijpende ogen die verwachten dat je hen elk moment bespringt. Het was lang geleden dat iemand niet zo reageerde. 'Ik moet écht eens meer onder de mensen komen.. Nujah onder de vampieren..' Noréa leed onder het eenzaam zijn. Luke stapte naar de muur en Noréa stapte hem, terwijl ze wel een afstandje hield, achterna. Nog geen twee meter naast de plaats waar Lukes hand op de muur lag, stond de naam 'Noréa' in de muur gekrast. Ze hief haar hand en liet haar vinger over de letters glijden. De naam stond er nog niet lang. Kort geleden, het was nog geen half jaar, kwam ze hier voor het eerst. Een half jaar was in haar oude leven een hele tijd, maar nu in het vampierenleven, was het niets. Een lange tijd had ze het moeilijk gehad met haar vampieren bestaan, maar ze had ermee leren leven. Wat niet betekende dat ze het soms wel miste. Stil zuchtte ze, maar de grote ruimte was stil en de zucht klonk luid als een schreeuw, zeker voor vampierenoren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
Feeling lonely Empty
BerichtOnderwerp: Re: Feeling lonely   Feeling lonely Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Feeling lonely
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vamp War :: De Vampiersberg :: De Hal van Osca Velm-
Ga naar: